Look by Linn

Mexico del 1


Efter en natt i Nora, stjutsade pappa oss till Arlanda tiiidigt mån den 26:e nov. Planet gick 07;10. Vi åt frulle på flygplatsen och killarna var superduktiga. Att gå igenom säkerhetskontrollen, bommade vi. Julian ville inte gå igen.. men det gick till slut. På planet fick vi ett till säte, re lyx. Annars skulle vi haft Colin i knät hela resan. Killarna sov i skift. Colin 2ggr och Julian 1 gång, ca 3timmar.


Med ett Ipad- förbud hemma 1 vecka innan resan, så hade vi det som sysselsättning under den 11,45 timmars lååångaresan till Cancun. Och Julian var verkligen jätte duktigt. Vi hade gått in med att detta skulle inte gå bra, mycket spring i benen och trots. Men inte. Sista timmen hade han tröttnat och var lite trosig, men inte mot vad vi trott. Så mycket lättade landade vi i värmen i Mexico vid lunch.
Kom till Hotellet SANDOS kl 14.30, där vi bodde för 5,5 år sen. Lika lyxigt och fint som då. Bad i poolen och bara hade det gott. Det var ca 7 timmars tidsskillnad, men vi knoppade i säng alla i bra tid på kvällen.


kl 04.00 vaknade Colin och väckte oss alla. 1:a gången hela familjen gått upp så tidigt. Rena lyxen för mig. Mös på rummet, tog lite kaffe och packade beachbagen. Frukosten öppnade kl 07, så det blev att spana runt på hotellområdet och ta en promenad på ca 40min innan frullen.
Här hade de ett lekplats för kidsclub. 4-6år.. så vi var bara här dena morgon, sen hade vi roligare saker för oss.



Att ha med oss 2 sulkys var ett måste. Killlarna sov vilan i dem på dagarna och vi hade all packning med oss till poolen/havet och restaurangen.


Lite bleka 1:a morgonen.. kl 06.00


Sol och moln under dan, Julian älskade att vara i vattnet, helt salig, så tacksamt att det inte var alltför soligt de 2 första dagarna






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar